criptomonedas
Pixabay

Els caixers automàtics de criptomonedes a Singapur estan tancant després que el regulador financer de la ciutat prohibís la publicitat al·legant que es tracta d'una inversió d'alt risc.

El major operador de caixers automàtics de criptomonedes de Singapur, Daenerys & Co, va declarar: "Les noves directrius de l'Autoritat Monetària de Singapur (MAS) respecte als caixers automàtics van ser una sorpresa inesperada".

Els caixers automàtics de criptomonedes faciliten la compra del criptomonedes, cosa que preocupa el regulador. El tancament forma part d'una campanya més àmplia contra les criptomonedes a Singapur. "Proporcionar accés en persona als serveis de Digital Payment Tokens (DPT) (criptomoneda) en àrees públiques a través de l'ús de caixers automàtics és una forma de promoció dels serveis de DPT al públic. Aquest accés tan còmode pot induir el públic a comerciar amb DPT per impuls, sense tenir-ne en compte els riscos", va dir el regulador en una publicació recent.

Aquesta prohibició també s'aplica a la publicitat a llocs com el transport públic, els llocs web, les xarxes socials, la radiodifusió i la premsa. Tampoc no es permeten els banners promocionals o els anuncis emergents que apunten als tokens digitals en llocs web de tercers i fins i tot en plataformes de mitjans socials.

A principis d'aquesta setmana, la MAS també va dir a les empreses de criptografia que deixessin d'anunciar els productes al públic.

Noticias relacionadas

contador