ep ciudad de singapur
STAR ALLIANCE

El regulador de publicitat de la ciutat de Singapur ha pres mesures dràstiques contra les promocions i la publicitat de criptomonedes al·legant que es tracta d'una inversió d'alt risc, segons el portal de notícies Neowin.

Ha estat l'Autoritat Monetària de Singapur (MAS) que ha publicat aquestes noves directrius que regulen els anuncis i la comercialització de serveis dels tokens de pagament digital. A més, ha afirmat que les consideren un instrument d‟inversió o comerç d‟alt risc.

D'aquesta manera es restringeix que qualsevol proveïdor de serveis, empresa, agència o intermediari a gran escala que comerciï amb criptomonedes pugui anunciar els seus serveis a Singapur. La regulació s'aplica actualment a empreses com a bancs i institucions de pagament que treballen amb criptodivises, però aviat afectarà qualsevol que transfereixi criptodivises i ofereixi serveis de moneder.

Aquesta prohibició es dona a la publicitat de llocs com el transport públic, els llocs web, les xarxes socials, la radiodifusió i la premsa, així com distribuïdors automàtics. Tampoc no es permeten els banners promocionals o els anuncis emergents que apunten als tokens digitals en llocs web de tercers i fins i tot en plataformes de mitjans socials.

Amb aquestes restriccions, els proveïdors de serveis de criptomoneda ara només tenen els seus propis llocs web corporatius, aplicacions mòbils o comptes oficials a les xarxes socials on poden promoure lliurement els seus serveis.

S'espera que la Llei de serveis de pagament ampliï l'abast de la prohibició fent que fins i tot els intercanvis de criptodivises que no tinguin cap inventari hagin de complir la nova llei.

contador