robinhood logo portada

Cove Markets, una plataforma API que permet als usuaris operar en múltiples borses centralitzades i gestionar dades financeres agregades, passarà a formar part de Robinhood Crypto, segons es va informar dimarts a última hora a CoinTelegraph.

"Vam començar Cove Markets fa tres anys per ajudar els inversors en criptomonedes a treure el màxim partit a la seva experiència comercial", va dir Scott Knudsen, CEO i cofundador.

Les dues empreses de comerç van esmentar els seus plans d'augmentar el volum d'encaminament i execució d'ordres a Robinhood amb l'adquisició.

La directora d'operacions de Robinhood Crypto, Christine Brown, va declarar que amb l'experiència de Cove Markets a l'execució d'operacions i a la infraestructura del mercat de criptomonedes aconseguiran capacitats de negociació més potents. Així com els avantatges d'una millor competència als mercats de criptomonedes per als seus propis clients.

Robinhood ha estat els últims anys centrat en el sector de les criptomonedes. El dia anterior, va anunciar una associació amb l'empresa Chainalysis per proporcionar dades i eines per al llançament de la seva pròpia cartera de criptomonedes a principis del 2022.

Noticias relacionadas

contador