dix hackers arretes pour le vol de 100 millions de dollars en cryptomonnaies

Un hacker ha robat 140 milions de dòlars en tokens del marketplace de Vulcan Forged, tal com han anunciat a Twitter. L'equip ha començat una investigació i reemplaçarà els fons robats.

El CEO de Vulcan Forged, Jaime Thomson, planeja deixar que els membres de la comunitat manegin les seves pròpies claus de cartera a partir d'ara, en lloc de desar-les als servidors de l'empresa. A més, ha reconegut el 13 de desembre com “el dia més fosc en la història de Vulcan Forged”.

Els hackers van accedir a 96 claus, robant el 23,7% del subministrament de tokens en circulació del projecte.

Per dificultar el cobrament dels fons robats, s'havia demanat als membres de la comunitat que retiressin els fons de liquiditat de les borses descentralitzades. No obstant això, el ciberdelinqüent va aconseguir vendre petits lots de PYR per ether.

Segons un informe de The Block Crypto, 2 milions de dòlars en PYR estan en una cartera compromesa, ara sota el control del hacker. La companyia ha demanat als membres afectats que obrin comptes a MetaMask per rebre la seva compensació.

A l'octubre, un altre important atac informàtic va costar 130 milions de dòlars en criptoactius a un protocol de préstec basat en ethereum anomenat "Cream Finance". Durant els últims 11 dies s'han produït tres robatoris d'importants característiques, el muntant final dels quals ascendeix a 474 milions de dòlars.

Noticias relacionadas

contador