cbdark hacker sh11

El Canal d'Isabel II ha estat víctima d'un ciberatac dut a terme sobre els seus proveïdors de contact center. Concretament, l'objectiu ha estat GSS Grup Covisian, que ha estat envaït per un tipus de ransomware deixant tots els seus sistemes caiguts, segons informa Vozpópuli.

Aquest mitjà també apuntava que Vodafone ha estat una altra de les empreses afectades per l'atac, però des de la pròpia companyia de telecomunicacions han desmentit aquesta informació en declaracions a Bolsamanía.

Des del compte d'Instagram de Canal, s'apunta a "una incidència aliena a Canal d'Isabel II" que ha "suspès temporalment el nostre servei d'atenció telefònica comercial". Per tant, "les gestions poden realitzar-se a través de l'Oficina Virtual i app, per correu electrònic o presencialment a la nostra oficina comercial".

A falta de conèixer els detalls del ciberatac i els danys reals que ha causat, Grup Covisian ha apagat tots els sistemes i xarxes afectats per comprovar que no han estat també afectats abans de reiniciar-se. Segons afegeix el mitjà anteriorment citat, el Delegat de Protecció de Dades ja treballa mà a mà amb l'empresa per investigar l'incident i vetllar pel compliment del Reglament General de Protecció de Dades (RGPD).

Noticias relacionadas

contador