ethereumcb1

El mercat de les criptomonedes es troba consolidant els seus recents avenços aquest dijous, després que dimecres tant el bitcoin com l'ethereum perforessin importants nivells de resistència. Els dos criptovalors van tocar màxims de 10 dies, però la pressió venedora va rebutjar els avenços. Tot i que es mantenen al verd, han retrocedit marginalment, cosa que fa pensar els inversors que els 'bous' tornaran a la càrrega a curt termini.

La moneda de Satoshi Nakamoto es manté als 41.500 dòlars, després d'haver aconseguit dimecres un màxim des de l'11 d'abril per sobre dels 42.000 dòlars, preu que cal superar per prosseguir fins als 45.000 dòlars.

L'ethereum també ha aconseguit perforar dos nivells de resistència importants dimecres, en 3.080 i 3.150 dòlars i ha deixat màxims de 10 dies aquest dimecres. Tot i això, no ha aconseguit aclarir amb claredat l'última d'aquestes dues resistències i es troba batallant amb la primera. L'anàlisi tècnica indica que el segon criptovalor amb més capitalització del mercat podria protagonitzar un ral·li, si supera amb claredat el nivell de preus de 3.150 dòlars.

El preu es troba ara per sobre dels 3,080 dòlars i de la mitjana mòbil simple de 100 hores. Hi ha una línia de tendència alcista clau que s'està formant amb el suport a prop dels 3,080 dòlars al gràfic horari de l'ethereum/dòlar, segons assenyalen els analistes de Newsbtc.com.

El parell ha de superar els 3.130 i 3.180 dòlars per iniciar una altra pujada a curt termini. L'ethereum es va mantenir ben ofert i va estendre l'augment per sobre de la resistència dels 3.080 dòlars. L'ether fins i tot va trencar la zona de resistència de 3.130 i es va establir per sobre de la mitjana mòbil simple de 100 hores.

Noticias relacionadas

contador