paul tudor

El multimilionari gestor de fons de cobertura Paul Tudor Jones ha tornat a donar suport al bitcoin en assenyalar que està actualment "guanyant la cursa contra l'or". Ha afegit que la criptodivisa és la seva cobertura de la inflació preferida, per davant del metall preciós.

"Clarament, hi ha un lloc per a les criptos, clarament, estan guanyant la cursa contra l'or en aquest moment... Seria el meu preferit sobre l'or", ha declarat el gestor en delcaraciones a CNBC.

"Tinc criptos per valor d'un sol dígit a la meva cartera", va continuar. "Sí que crec que ens estem movent cap a un món cada vegada més digitalitzat".

Jones va dir que està preocupat per l'augment de la inflació, assenyalant que està suposant una gran amenaça per als mercats financers dels Estats Units i la recuperació de l'economia afectada per la Covid-19.

El bitcoin va marcar una fita el 20 d'octubre quan gairebé va arribar als 67.000 dòlars per primera vegada. El consens de mercat és que el catalitzador de les pujades va ser el debut de BITO de ProShares. El fons en qüestió també ha batut rècords en assolir els 1.000 milions de dòlars en actius sota gestió en 48 hores.

Preguntat sobre si invertir en un ETF de bitcoin era una forma d'exposar-se en la criptodivisa, Jones ha admès que no és "un veritable expert en ETFs", per asseverar: "Crec que una millor manera d'entrar-hi seria posseir realment el bitcoin físic, prendre el temps per aprendre a posseir-lo... Crec que l'ETF estaria bé. Crec que el fet que estigui aprovat per la SEC hauria de tranquil·litzar (als inversors)".

Noticias relacionadas

contador