nomuracb1

Nomura Holdings ha revelat els seus plans per crear una empresa d'actius digitals nova, que oferirà als clients institucionals un conjunt complet d'operacions, productes per a inversors i serveis d'inversió.

Està previst que la nova empresa es posi en marxa a finals d'aquest any i oferirà als clients institucionals i als inversors productes i serveis relacionats amb les criptodivises, les monedes estables, les finances descentralitzades (DeFi) i els criptovalors no fungibles (NFT), entre d'altres.

Steve Ashley, president de la nova empresa i director de la divisió majorista, ha declarat que “aquest és un gran pas endavant, ja que busquem ampliar els nostres negocis i inversions relacionats amb els actius digitals. La nova empresa ens permetrà crear un avantatge a la hora de proporcionar als clients institucionals accés a una àmplia gamma de nous productes i serveis i contribuir de manera significativa a la innovació responsable en l'ecosistema dels actius digitals”.

La nova companyia d'actius digitals operarà com a subsidiària de propietat total de Nomura. Disposarà de capital i recursos específics per accelerar la comercialització i la innovació. El personal especialitzat de Nomura s'integrarà a la nova empresa, així com les contractacions externes.

L'anunci es produeix després de la creació de l'empresa digital de Nomura l'abril d'aquest any. La companyia es va formar després d'una reorganització de la Future Innovation Company de Nomura, amb la intenció estratègica de construir la presència de Nomura a l'espai dels actius digitals.

Noticias relacionadas

contador