dokwon terra

El fundador de Terra, Do Kwon, ha proposat bifurcar la cadena de blocs Terra en una nova cadena de blocs sense la moneda estable algorítmica dòlar de terra (terra USD o UST). El nou pla de reactivació de Luna es produeix en el context de la caiguda de l'stablecoin a la setmana passada després del declivi de la xarxa Terra.

Kwon vol copiar el codi de la cadena de blocs per crear una nova xarxa -una bifurcació-, anomenada Terra, i distribuir nous criptovalors als antics partidaris de Terra, com els desenvolupadors d'aplicacions clau, aquells els ordinadors dels quals ordenen transaccions a la xarxa, i els que encara tenen terraUSD. Aquesta és la segona proposta de Kwon per reviure la xarxa, però molts experts desconfien de la iniciativa i no hi tenen esperances.

El pla consisteix a canviar el nom de l'antiga cadena a Luna Classic (LUNC) i la nova cadena a Terra (criptovalors Luna – LUNA). En fer l'anunci, Do Kwon va qualificar la comunitat de LUNA com a incomparable i amb una reserva de talent més àmplia i profunda a Terra que la majoria dels ecosistemes.

Els nous $LUNA seran llançats a l'aire als stakers de $LUNC, als titulars, als titulars residuals d'UST i als desenvolupadors d'aplicacions essencials. A més, el moneder de TFL s'eliminarà de l'airdrop, convertint Terra en una cadena totalment comunitària.

Terraform Labs assignarà una gran part de la distribució de criptovalors als desenvolupadors de Terra existents com a pista d'aterratge d'emergència.

"Terra 2.0 se centra en els desenvolupadors: els desenvolupadors obtindran una assignació d'emergència immediata de criptovalors Luna per finançar la pista d'aterratge, així com un conjunt de criptovalors destinats a alinear els interessos de la capa base amb els seus constructors."

contador