general criptodivisas portada

El mercat de les criptodivises, especialment el bitcoin encadena quatre setmanes de guanys i s'ha recuperat de la caiguda dels preus de les monedes digitals al maig, a més, les seves valoracions han augmentat significativament per sobre dels nivells de gener. Però al marge de les tres principals criptos per capitalització de mercat, el bitcoin, amb gairebé 900.000 milions, l'ethereum, amb a prop de 400.000 i el Ttether, que depassa els 60.000 milions, cinc tokens han tingut un creixement entre 10 i 15 vegades superior.

Segons les dades presentades per BlockArabia.com, mentre totes les mirades estaven en el top 3, cinc 'criptos' han tingut un creixement més significatiu el 2021. Sense anar més lluny, la capitalització de mercat del dogecoin es va disparar un 4.600% des d'agost de l'any passat; uniswap i binance coin el segueixen amb un salt de el 1.000%.

Les dades de CoinMarketCap mostren que el dogecoin és la moneda digital de més ràpid creixement a l'espai criptogràfic aquest any. Al gener, la capitalització de mercat de la moneda inspirada en el meme d'un gos se situava al voltant dels 600 milions de dòlars. Un mes més tard, després que el conseller delegat de Tesla, Elon Musk, i el raper Snoop Dogg enviessin una onada de tuits sobre el token, la seva popularitat es va disparar, i va portar la capitalització de mercat de dogecoin a màxims històrics.

Les estadístiques mostren que el valor combinat de tots els dogecoins es va disparar un sorprenent 4.600% durant els últims 12 mesos, apropant-se als 34.000 dòlars, xifra que suposa quinze vegades la taxa de creixement de l'ethereum o 88 vegades més que el creixement del bitcoin durant aquest període.

A causa de la seva pujada de preus, la meme coin original es va situar com la vuitena moneda digital més gran per capitalització de mercat i la quarta moneda digital més negociada al juliol.

En comparació amb les principals moneda digital, uniswap té un preu significativament menor. No obstant això, la desena moneda digital més gran del món segueix el dogecoin pel que fa al creixement del seu valor de mercat. Les estadístiques mostren que la capitalització d'uniswap va augmentar un 1.028% al llarg de l'any, passant de 1.400 milions de dòlars al gener fins als 17.500 milions.

La binance coin ha estat testimoni del tercer major increment durant els últims vuit mesos, amb un augment del 992% de la seva capitalització de mercat fins als 65.000 milions de dòlars durant aquest període, competint de tu a tu amb el tether pel tercer lloc a les criptos de més valor.

El cardano i la USD coin completen la llista dels 5 primers pel que fa a termes de creixement de valor de mercat. Al gener, el valor combinat de totes les monedes de cardano era de 5.600 milions de dòlars. Aquesta xifra ha augmentat un impressionant 728% des de llavors, arribant als 56.000 milions de dòlars. La capitalització de mercat de la USD Coin, que tanca la llista de les 'criptos' amb més creixement al llarg de l'any, es va disparar un 626% durant aquest període.

Pel que fa a l'ethereum, aquesta moneda digital ha experimentat un augment massiu del 310% aquest any, situant la segona divisa criptogràfica més gran del món al sisè lloc d'aquesta llista. El ripple, el tether i la polkadot el segueixen amb un creixement de la capitalització de mercat del 256%, 194% i 149% durant els últims 12 mesos, respectivament.

La criptodivisa més cara del món, el bitcoin, paradoxalment va ser testimoni del menor creixement de la capitalització de mercat entre les deu principals monedes digitals.

Noticias relacionadas

contador