ethereum cripto

Els alcistes de les criptodivises segueixen alimentant el ral·li de mercat amb nous màxims des de mitjans de maig per a l'ethereum, que ha depassat 3.200 dòlars, i per a la capitalització total, que és de més d'1,9 bilions de dòlars aquest dimecres. Pel que fa al bitcoin, la cripto ha conquistat els 46.000 dòlars i també sembla tenir ganes d'assaltar els màxims de dilluns, al voltant dels 46.500 dòlars.

Altres 'altcoins' també s'han disparat durant les últimes jornades, amb guanys que ascendeixen a més del 30% per a alguns dels majors tokens per capitalització de mercat i deixen nous màxims des d'inicis de juny, en el cas de la binance coin, que es canvia de mans gairebé als 386 dòlars o el cardano, que es compra a 1,76 dòlars. El ripple marca una fita des de mitjans de juny a 0,89 dòlars, mentre que el dogecoin no veia els 0,27 dòlars des de finals de juny.

De moment, la reina de les criptos encadena guanys del 20% durant els últims set dies i ha pujat més d'un 50% des dels recents mínims. Per si això fos poc, el bitcoin fa quatre setmanes seguides que està pujant i va camí del seu segon avanç mensual. En general, ha viscut la major carrera alcista de 21 dies des de febrer, l'última vegada que estava enmig de les alces que el van portar als màxims de gairebé 65.000 dòlars a mitjans d'abril.

Cap de les ombres que planen sobre el criptoespai, com les noves càrregues impositives i la major regulació que sembla a punt d'aprovar-se als EUA semblen molestar gens ni mica els alcistes. El Senat dels EUA va donar llum verda dimarts al pla bipartidista d'infraestructures d'1 bilió de dòlars, que ara passarà a la Cambra de Representants i que inclou la intenció de gravar les transaccions de criptodivises, recaptant uns modestos 28.000 milions de dòlars en deu anys.

A més, el president de la Comissió de Valors dels Estats Units (SEC per les sigles en anglès), Gary Gensler, va qualificar la setmana passada aquest espai com el "salvatge oest". Va afirmar que no cediria en la protecció dels inversors a l'hora d'establir un marc regulador.

Però els experts destaquen que, lluny de ser negatives, aquestes notícies indiquen que les 'criptos' es tenen molt en compte a Washington i afegeixen llenya al foc alcista.

De moment, l'objectiu de preus de l'anàlisi tècnica són els 60.000 dòlars, segons indica José María Rodríguez, analista tècnic de Bolsamanía. "Però no podem descartar, fins i tot, que es dirigeixi a la zona de màxims històrics (65.500 dòlars) i els bati, activant un nou senyal de fortalesa. I ja sabem com les gasta el bitcoin cada vegada que supera màxims històrics", conclou l'expert.

Noticias relacionadas

contador