michael saylor microstrategy

MicroStrategy ha redoblat la seva aposta pel bitcoin el tercer trimestre. L'empresa dirigida per Michael Saylor ha comprat gairebé 9.000 bitcoins, i per això les seves tinences a finals de setembre van pujar fins als 114.042 tokens a un preu mitjà d'adquisició de 27.713 dòlars. El valor total és de 7.000 milions de dòlars (sobre el preu del bitcoin a 60.000 dòlars).

La companyia ha destacat aquesta compra, concretament 8.957 bitcoins al seu informe del tercer trimestre el 28 d'octubre, i Saylor ha avançat que hi ha més acumulació de bitcoins per arribar: "Avui, MicroStrategy és el propietari corporatiu més gran de bitcoin que cotitza a la borsa, amb més de 114.000 bitcoins. Seguirem avaluant les oportunitats d'obtenir capital addicional per executar la nostra estratègia del bitcoin”. L'empresa de programari ha augmentat les possessions de la criptomoneda en un 198% des del mateix període de l'any passat, informa CoinTelegraph.

Sobre el paper, Microstrategy va comptabilitzar un valor en llibres de 2.406 milions de dòlars per a les seves tinences de la criptodivisa, amb una pèrdua per deteriorament de 754,7 milions de dòlars des de l'adquisició, però es tracta d'una pèrdua sobre el paper.

Com que l'empresa classifica el bitcoin com un "actiu intangible", les normes comptables exigeixen que es declari una pèrdua de valor quan el valor comptable cau per sota de la base de cost. Tot i això, l'empresa no està obligada a declarar cap guany en paper sobre l'actiu fins que se'n faci un benefici a través d'una venda.

La companyia va reportar ingressos totals per valor de 128 milions de dòlars per al trimestre, superant l'estimació de consens un 0,39% i marcant un augment del 0,5% en comparació amb els resultats del tercer trimestre de MicroStrategy del 2020.

Mentre que els ingressos de Micostrategy van superar les estimacions, la companyia va obtenir un benefici de 1,86 dòlars per acció, davant els 1,12 dòlars per acció previstos. L'empresa d'investigació d'inversions va destacar ahir que MicroStrategy ha superat les estimacions de consens tres vegades "als quatre últims trimestres".

Noticias relacionadas

contador