michael saylor microstrategy

Michael Saylor, CEO de MicroStrategy, ha publicat una sèrie de tuits en què explica l'estratègia de la companyia després de les pèrdues del bitcoin. En concret, ha dit que té en compte la volatilitat del mercat com la que s'està experimentant als mercats en aquest moment. Saylor també ha afegit que el balanç de MicroStrategy està estructurat de manera que permet a l'empresa continuar mantenint el bitcoin a través de l'adversitat.

Les explicacions es produeixen unes hores després que el bitcoin (BTC) caigués per sota del nivell de preu màgic de 21.000 dòlars que va ser esmentat pel director financer de la companyia com el punt crític per desencadenar una trucada de marge (margin call) en el préstec de 205 milions de dòlars que té la companyia.

Tot i això, el director financer també ha aclarit que l'empresa estava preparada per afegir més bitcoins com a garantia en cas que el preu caigués per sota de la xifra màgica.

Així mateix, Saylor ha explicat que l'empresa estava disposada a empenyorar 115.109 BTC com a garantia del préstec de 205 milions de dòlars. Aquesta quantitat de BTC seria suficient per mantenir a ratlla una trucada de marge fins a un valor de bitcoin de 3.562 dòlars, cosa que es traduiria en els 410 milions de dòlars de garantia necessaris per mantenir el préstec.

Tot i això, havia declarat que l'empresa estava disposada a presentar algun altre tipus de garantia en cas que el bitcoin caigués per sota dels 3.562 dòlars.

Noticias relacionadas

contador