ethereumcb1

Les principals criptodivises es desplomen aquest dilluns, estenent la sagnia vista en aquests criptovalors durant el cap de setmana. Les expectatives d'una pujada agressiva dels tipus d'interès continuen pesant als mercats de criptomonedes. El lent creixement econòmic també està fent efecte en els sentiments cap a les divises digitals.

A excepció de les monedes estables vinculades al dòlar (la USD coin i el tether), les principals criptomonedes i monedes alternatives cotitzen a la baixa. El terra ha caigut un 6%, mentre que l'avalanche s'enfonsa un 5%. L'ehtereum i el shiba inu es deixen un 4% cadascuna.

La capitalització del mercat mundial d'actius criptogràfics s'ha situat a la marca d'1,54 bilions de dòlars, amb una caiguda del 3% les darreres 24 hores. Tot i això, el volum total d'operacions amb criptodivises ha augmentat un 14% fins als 98.630 milions de dòlars amb compres tan notables com la de Luna Foundation Guard, que ha adquirit 37.863 bitcoins, gairebé duplicant les seves possessions de la criptomoneda, en el seu objectiu d'aconseguir una reserva de 10.000 milions dòlars en bitcoins. Aquesta compra ha ascendit a gairebé 1.500 milions de dòlars, fet que fa que la seva tinença total sigui de gairebé 3.000 milions de dòlars actualment.

El bitcoin, per la seva banda, amenaça els mínims anuals al voltant dels 33.000 dòlars i acumula caigudes de prop del 14% la darrera setmana. L'ethereum també ha vist el preu caure més d'un 15,5% durant els últims quatre dies, i ha perdut més de 500 punts de valor de mercat. La segona criptodivisa per capitalització es manté ara per sobre del nivell crucial de suport de 2.500 dòlars. Un tancament sostingut de tres dies per sota aquesta zona de demanda pot donar lloc a pèrdues significatives.

La formació d'un triangle simètric al gràfic de tres dies de l'ethereum suggereix que una ruptura del nivell de suport de 2.500 dòlars podria portar a una caiguda del 64,7%. Una ruptura del nivell d'entrada del 78,6% de Fibonacci als 2.150 dòlars podria ser el primer senyal de confirmació de la perspectiva baixista. Aleshores, l'ethereum podria rondar als 1.720 dòlars abans d'una capitulació a prop del nivell de 900 dòlars, escriuen els experts de Crypto Briefing.

Les condicions tècniques actuals suggereixen que el bitcoin i l'ethereum estan abocats a correccions pronunciades. No obstant això, atesa l'alta volatilitat del mercat de criptodivises, la tesi a la baixa podria quedar invalidada. El bitcoin hauria de recuperar els 38.000 dòlars per tenir l'oportunitat de construir màxims creixents, mentre que l'ethereum hauria de superar el nivell de resistència de 3.270 dòlars per protagonitzar una ruptura alcista.

contador