nftcb1

La popularitat dels criptovalors no fungibles (NFT, per les sigles en anglès) va aconseguir cotes mai vistes a tot el món durant el passat 2021, amb famosos i grans marques fent tot el possible per relacionar la seva imatge amb aquests actius digitals. Tot i això, sembla que l'interès és cada vegada menor.

Segons les dades d'StockApps.com, l'interès pels NFTs va caure al punt més baix fins als 14 punts durant la quarta setmana d'agost. Això contrasta fortament amb l'interès per les NFT a principis d'aquest any, que va assolir el nivell màxim l'última setmana de gener, arribant als 100 punts.

“Els NFTs han estat un dels temes més comentats al món de la inversió durant els últims mesos”, explica Edith Reads, d'StockApps.com. Tot i això, assenyala, “el col·lapse de les criptomonedes podria ser una de les raons per les quals l'interès ha disminuït, ja que molta gent va perdre diners en la caiguda del mercat”.

“També és possible que la novetat de les NFT hagi desaparegut. Tot i això, encara és aviat per a les NFT, de manera que l'interès pot tornar a augmentar en el futur", afegeix.

Pel que fa al nombre de cerques del terme "NFT", la Xina encapçala la llista en "interès per àrea". Hong Kong la segueix a la segona posició, i Singapur ocupa el tercer lloc. Nigèria i Taiwan ocupen la quarta i cinquena posició, respectivament. Els usuaris dels Estats Units, Canadà, Nova Zelanda i Xipre segueixen trobant interessant la informació sobre NFTs. També mostren interès pels criptovalors no fungibles els ciutadans del Pakistan, Nigèria i Sud-àfrica.

Continua havent-hi molt debat al voltant dels NFTs, ja que no és senzill determinar si els criptovalors no fungibles són una moda o una tendència. Alguns artistes i experts creuen que les NFT són la propera forma de monetització. No obstant això, molts creuen que són una bombolla que està a punt d'esclatar… si no ho ha fet ja.

Noticias relacionadas

contador