ethereum cripto

L'ethereum ha aconseguit finalment superar el seu màxim històric aquest cap de setmana. La segona moneda digital més important del món va tocar els 2.200 dòlars dissabte després de la fortalesa general del mercat de les criptodivises, però corregeix aquest dilluns i cedeix terreny fins als 2.175 dòlars.

El nou màxim arriba menys d'una setmana després que l'ethereum trenqués la seva anterior fita històrica. Seguint els passos del bitcoin, la segona moneda més operada del mercat dels criptoactius també va experimentar una pujada de preus de gairebé el 7% dissabte, quan el bitcoin va tornar per sobre dels 60.000 dòlars, fins als 61.222 dòlars, el seu nivell més alt en gairebé un mes.

Els moviments de les dues 'criptos' més cèlebres han vingut acompanyades d'un mercat alcista en general en tots els actius criptogràfics, enmig d'una adopció cada vegada més gran i a pocs dies d'un esdeveniment molt esperat al món cripto: el debut borsari del broker de criptodivises Coinbase. La capitalització total s'acosta als 2,1 bilions de dòlars.

En el cas de la creació de Vitalik Buterin, la moneda està a punt de produir-se l'actualització de la xarxa, que està preparada per oferir un augment de les transaccions en la cadena de blocs, al mateix temps que redueix el cost de les taxes de gas. Una cosa que actualment està frenant el projecte a causa de l'augment de les taxes de gas en els intercanvis descentralitzats.

L'ethereum també s'ha vist impulsat per la recent notícia que una de les majors multinacionals de serveis financers del món està utilitzant la xarxa. Visa ha començat a establir transaccions en la seva pròpia xarxa a través de dòlars coin, recolzada per ethereum. La notícia ha suposat un augment de la popularitat del preu d'ethereum a mesura que la utilització global comença a fer-se evident.

És molt probable que l'ethereum vegi més alces en el seu preu, ja que el mercat segueix veient-hi un sentiment alcista.

Noticias relacionadas

contador