ethereum cripto

Mark Cuban, l'inversor multimilionari que es va fer famós gràcies al 'reality' Shark Tank, ha donat un gir de 180 graus en la seva opinió sobre les criptodivises durant els últims mesos. Si bé, no s'ha rendit al bitcoin, no perd ara l'oportunitat d'elogiar l'ethereum, base per a les finances descentralitzades (DeFi per les sigles en anglès), a les quals s'ha acostat recentment.

Cuban va omplir titulars al passat quan va dir que "preferiria tenir plàtans que bitcoins", qualificant les monedes digitals de "massa complicades". No obstant això, el propietari dels Dallas Mavericks s'ha acostat a aquest mercat lloant l'espai emergent de les DeFi, que es basa en gran mesura en la segona moneda digital més gran després de la creació de Satoshi Nakamoto.

Aquesta 'altcoin' ha estat una de les protagonistes del recent auge de mercat, que ha superat els 2 bilions de capitalització -malgrat que aquest dimecres deixa caigudes-. De fet, va marcar un màxim de més de 2.100 dòlars.

En aquest context, Cuban ha revelat que preveu que la tan esperada actualització 2.0 d'ethereum desencadeni el desenvolupament d'aplicacions que "empetitiran" el bitcoin. "Crec que les aplicacions que aprofiten els contractes intel·ligents i les extensions en ethereum empetitiran el bitcoin", va dir Cuban.

Noticias relacionadas

contador