ethereumcb1

El preu de l'ethereum (ETH) ha vist caigudes de gairebé un 10% aquest dimecres i està sota una pressió renovada, ja que s'enfronta a un risc de venda massiva als 1.016 dòlars. L'ethereum cotitza al voltant dels 1.064 dòlars, però s'acosta una onada de vendes per la liquidació de Three Arrows Capital, ja que els principals prestadors hi tanquen posicions.

Segons l'analista de criptomonedes Onchain Wizard, una cartera marcada com Three Arrows Capital a Nansen ha estat pagant el seu deute a través del protocol de mercat de liquiditat descentralitzat no custodiat Aave V2 per evitar la liquidació dels seus 223.000 ETH per valor de gairebé 264 milions dòlars. Tot i això, la posició col·lateralitzada s'enfronta al risc de liquidació, si el preu d'ETH cau fins als 1.016 dòlars. La cartera té un deute total de 198 milions de dòlars en USDT i USDC, amb un llindar de liquiditat del 85%.

La direcció utilitza USDT i USDC per pagar el deute i retira ETH. Posteriorment, Three Arrows Capital converteix ETH en USDT o USDC a través de "sinofate.eth" i paga el deute a Aave V2. De fet, la direcció ha venut gairebé 50.000 ETH en les últimes 24 hores.

A més, Three Arrows Capital està liquidant les seves tinences de stETH -un criptovalor que s'atorga als usuaris que fan staking d'ETH a la Beacon Chain d'Ethereum 2.0 a través de Lido- a ETH per pagar el deute enmig de les condicions extremes del mercat. El fons de cobertura és un dels tenidors de stETH més grans que s'enfronta a problemes financers a causa de la desvinculació de stETH de Lido amb l'ETH. Com que la data de la fusió d'Ethereum continua sent incerta, Three Arrows Capital està retirant stETH.

El cofundador de Three Arrows Capital, Zhu Su, s'ha manifestat a Twitter per calmar les condicions que es van originar com a conseqüència dels riscos de liquidació. Va dir: "Estem en procés de comunicació amb les parts rellevants i totalment compromesos a resoldre això".

El preu d'Ethereum (ETH) podria caure encara més durant la reunió del FOMC, ja que la Reserva Federal possiblement pujarà la taxa d'interès en 75 punts bàsics.

Tant l'ethereum com el bitcoin (BTC) s'enfronten a riscos d'una caiguda encara més gran per sota dels nivells de 1.000 i 19.000, respectivament. L'ETH podria caure fins als 750 dòlars i s'espera que el BTC s'enfonsi fins als 13.000.

Noticias relacionadas

contador