programmable-money-crypto-tokens-scaled

El preu del criptovalor de Celsius (CEL), la plataforma de compravenda i préstec de criptomonedes que ha provocat l'última crisi al mercat cripto en congelar els retiraments de capitals, va pujar bruscament més d'un 600% el 14 de juny, però els analistes diuen que probablement es deu a un error de la borsa o a una liquidació dels operadors en curt.

El preu de CEL va pujar dels 0,18 dòlars fins als 1,55 dòlars en una espelma abrupta abans de tornar a caure fins als 0,60 dòlars a la mateixa espelma d'una hora, tal com es veu als gràfics.

Actualment, els analistes es mostren indecisos sobre la raó de l'explosiva ruptura del preu. Alguns citen el reemborsament d'una part dels deutes de Celsius com a motiu, mentre que altres assenyalen un possible error a la borsa d'FTX com a raó del que sembla ser un estrangulament en massa dels curts.

Celsius s'ha esforçat per cobrir una part dels deutes i és possible que alguns inversors ho vegin com un senyal que la plataforma podrà sobreviure al caos actual.

Els analistes creuen que l'estratègia de Celsius és rebaixar el preu de liquidació a les voltes de MakerDAO, on guarda els fons, i evitar en última instància la insolvència.

Noticias relacionadas

contador