ethereum vs bitcoin

Les taxes de transacció del bitcoin i l'ethereum s'han desplomat a mínims de sis mesos a mesura que els mercats es refreden després de la recent caiguda de les monedes digitals.

Segons BitInfoCharts, el preu mitjà de realitzar una transacció amb el bitcoin ha caigut des del màxim històric de principis d'abril, 62,77 dòlars, a uns 7,20 dòlars, xifra que suposa un descens del 88% en només sis setmanes.

La caiguda de les tarifes de transacció del bitcoin sembla haver estat impulsada per un descens en l'activitat general de mercat, amb volums diaris que s'han evaporat des de més de 67.000 milions de dòlars el 10 de maig fins als 30.000 milions de dòlars en el moment d'escriure aquest article, segons CoinGecko.

La meteòrica carrera de les monedes digitals de 2021 ha fet que les tarifes mitjanes de les transaccions associades a l'ús de bitcoin o de la xarxa principal d'Ethereum es disparin amb freqüència fins a nivells sense precedents durant els últims mesos.

Al febrer de 2021, les tarifes del bitcoin gairebé es van triplicar en dos setmanes després de l'anunci del 8 de febrer que Tesla afegia 1.500 milions de dòlars de criptos al seu balanç.

La notícia va desencadenar una onada d'especulació amb la moneda digital, i el preu va trencar la seva anterior màxim de 40.000 dòlars abans d'arribar a un màxim de 54.410 dòlars. Les dades de CoinGecko mostren que el volum de 24 hores de BTC va augmentar gairebé el doble, passant de 57.000 milions de dòlars el 7 de febrer -el dia abans de l'anunci de Tesla- a 101.000 milions el 23 de febrer.

El preu mitjà de les comissions del bitcoin va tornar a arribar a un màxim històric de 62,77 dòlars el 21 d'abril, després que el preu de BTC arribés a un màxim local de 64.804 dòlars el 14 d'abril. Les taxes del bitcoin van aconseguir el seu màxim el 21 d'abril, provocat per un augment de l'activitat als mercats, que van començar a mostrar debilitat, ja que els operadors es van afanyar a cobrar a prop dels màxims.

Noticias relacionadas

contador