ethereum cripto

L'activitat de transferència a la xarxa d'Ethereum ha vist un augment durant el començament de febrer després que les balenes de l'ether (ETH), el criptovalor nadiu d'aquesta cadena de blocs, comencessin a moure el criptoactiu en grans quantitats. Gairebé 90.000 monedes es van traslladar des de Binance a carteres desconegudes el 3 de febrer.

Les dades publicades per la companyia de seguiment i anàlisi de cadena de blocs, Whale Alert mostren que la transferència es va completar en tres transaccions separades. A la primera transacció, la balena de l'ethereum va moure 30.000 ETH des de la plataforma de comerç de criptomonedes.

El moviment va ser seguit per la transferència dels 29.999 ethereum i 30.001 ethereum, respectivament. Segons el preu actual d'ethereum, el valor total de les transaccions esmentades puja fins a uns 200 milions de dòlars.

El preu d'ethereum ha patit molt durant les últimes setmanes. Després d'un repunt substancial el 2021, el criptoactiu número 2 per capitalització de mercat va perdre gairebé el 50% del seu valor el gener del 2022. No obstant això, ha començat a recuperar-se, però ha estat incapaç de sostenir-se als 2.800 dòlars, nivell de preu que havia de trencar amb comoditat per prosseguir el seu ral·li fins als 3.000 dòlars.

Ha marcat màxims per dos dies consecutius justament en aquesta resistència, però s'ha vist rebutjat i ha caigut fins al suport dels 2.640 dòlars, per on passa la línia de tendència alcista que s'ha format al gràfic horari. La reculada de Fibonacci segueix apuntant a caigudes més grans fins als 2.600 dòlars.

Noticias relacionadas

contador