ballenas 1 bitcoin
© Alberto Sánchez

Algú o un grup de grans compradors de bitcoins, també anomenats balenes, semblen estar darrere de la pujada de preus de dimecres, segons les dades que mostren grans operacions de bitcoins a les criptoborses durant les primeres hores de negociació als Estats Units.

Segons la companyia de dades de cadena de blocs CryptoQuant, algú o un grup de persones van comprar 1.600 milions de dòlars en bitcoins al mercat al comptat a les plataformes de compravenda, començant en Coinbase, segons explica CoinDesk, entre les 15:11 i les 15:16 hora espanyola de dimecres.

El moment de la compra es va produir poc després que els republicans nord-americans compartissin comentaris favorables sobre les criptodivises i enmig de les creixents expectatives dels mercats que els Estats Units podria aprovar aviat un fons cotitzat en el bitcoin (ETF) basat en futurs.

El consens de mercat és que tal moviment de la SEC serà el catalitzador d'un gran ral·li que portarà la creació de Satoshi Nakamoto fins a la fita d'abril i pot ser que fins als 100.000 dòlars.

Noticias relacionadas

contador