mayweather-bugatti

El boxejador Floyd Mayweather i el músic DJ Khaled han estat multats per la SEC (Security Exchange Comission) per no tributar els ingressos publicitaris derivats de promocionar una ICO (Initial Coin Investments).

Segons la pròpia SEC, Mayweather no va tributar un pagament de 100.000 dòlars que va rebre de Centre Tech mentre que Khaled no va tributar uns 50.000 dòlars rebuts de la mateixa companyia.

A més, el boxejador va arribar a rebre 200.000 dòlars per promocionar altres dues ICO. La pugna judicial s'ha tancat amb Mayweather acordant pagar una suma total de 614.775 dòlars i el músic, 152.725 dòlars.

Per la seva banda, la SEC ja va advertir l'any passat que les monedes digitals entren dins de la seva legislació i qualsevol persona que les promocioni haurà d'ajustar-se també als marcs legals. A principis d'aquest mateix any, l'agència va presentar càrrecs civils contra els fundadors de Centre Tech al·ludint que la seva ICO era fraudulenta.

En el cas del boxejador, Mayweather va arribar a promocionar la ICO de Centre a través del seu perfil personal de Twitter: "Jo ja tinc la meva part, agafa la teva abans que s'acabin". Per la seva banda, Khaled va afirmar que el negoci de Centre "era un punt d'inflexió en el negoci" a través de les seves diverses xarxes socials.

Noticias relacionadas

contador