terralunaportada

Més de 39 milions de dòlars en criptodivises propietat de Do Kwon han estat retinguts pels fiscals sud-coreans, segons informen mitjans locals. Aquesta mesura està precedida de l'ordre de Corea del Sud a les borses de criptomonedes locals, que congelessin més de 3.300 BTC vinculats al fundador de Terraform Labs, el projecte de les col·lapsades stablecoin algorítmiques TerraUSD (UST) i LUNA, fa escasses setmanes.

Segons informació aportada per informes sud-coreans, les autoritats de Corea del Sud han congelat 39,66 milions de dòlars en bitcoins, a més d'altres criptoactius relacionats amb Do Kwon, informa 24/7 wall.

Ja al setembre, els fiscals sud-coreans van reclamar a les borses de criptomonedes locals OKX i KuCoin que paralitzessin al voltant d'uns 3.313 Bitcoin (BTC), o 67 milions de dòlars, que corresponen a Do Kwon. Un dia abans d'aquesta petició dels fiscals, la Interpool havia enviat una notificació vermella per trobar i aturar el criptodesenvolupador a qui es va acusar de violar les lleis financeres de Corea del Sud.

El 15 de setembre passat es va originar una nova direcció de criptocartera relacionada amb la Luna Foundation Guard (LFG), lloc des d'on es van enviar més de 3.000 BTC a KuCoin i OKX. Aquesta es va produir amb un dia de posteritat que les autoritats sud-coreanes emetessin una ordre d'arrest contra Kwon i cinc persones més, segons CryptoQuant, informa 24/7 wall.

Per la seva banda, Corea del Sud continua exercint pressió sobre Kwon, del qual es desconeix el parador.

Noticias relacionadas

contador