ep archivo   criptomonedas
UNIVERSIDAD DE GRANADA - Archivo

Posteriorment que Luna Foundation Guard (LFG), la seu del qual es troba a Singapur, desmentís els moviments del bitcoin des de les seves carteres, el fundador de Terra, Do Kwon, va fer declaracions sobre les acusacions. Confirma que no ha fet servir KuCoin ni OKX durant almenys un any. Així mateix, els fons d'LFG, TerraForm Labs o qualsevol altra entitat no estan congelats.

Per la seva banda, Do Kwon nega la transferència del bitcoin a les borses de criptomonedes. També va negar en un tuit el 28 de setembre les acusacions que se li atribuïen d'haver mogut el bitcoin de les carteres d'LFG als criptointercanvis KuCoin i OKX. D'altra banda, confirma que no ha utilitzat KuCoin ni OKX durant més d'un any. Ell mateix considera que s'està difonent gran quantitat d'informació errònia contra ell, informa CoinGape.

Fins i tot afirma que els fons de Luna Foundation Guard (LFG) i TerraForm Labs o qualsevol altra entitat no han estat congelats, afegeix: “El que ha estat probablement el més sorprenent en tot això és la quantitat de desinformació que es difon. No hi ha cap cobrament com s'al·lega, no he utilitzat KuCoin ni OKX almenys en l'últim any, i no s'han congelat els fons de TFL, LFG ni de cap altra entitat.", segons CoinGape.

Fa temps, els fiscals sud-coreans van sol·licitar a KuCoin i OKX que congelessin 67 milions de dòlars del bitcoin vinculats a Do Kwon després d'haver trobat transferències de fons des de les carteres d'LFG. Per la seva banda, però, LFG a través d'un tuit va negar qualsevol transferència del bitcoin o altres criptovalors des de la crisi de Terra-LUNA al maig. Així mateix, no s'han creat nous moneders per transferir els fons.

Tot i això, els fiscals, afirmen creure que el fundador de Terra ha fet una nova cartera per a LFG i suposadament ha transferit fons entre les carteres i els intercanvis.

Noticias relacionadas

contador