ep archivo   dogecoin moneda virtual parodia de bitcoin
DOGECOIN - Archivo

El CEO d'AMC Entertainment, Adam Aron, la cadena de cinemes que recentment ha anunciat que acceptarà pagaments amb monedes digitals, ha llançat una consulta entre els usuaris de Twitter sobre si els seus establiments haurien d'afegir el dogecoin a la llista de tokens amb els quals els usuaris podran efectuar pagaments en línia.

La setmana passada, Aron va confirmar que AMC acceptaria, a finals d'aquest any, ethereums, litecoins i bitcoins cash, a més de bitcoins per a la compra d'entrades i concessions en línia.

Ara, a més, en un moviment que assenyala l'adopció dels tokens criptogràfics per grans empreses, ha anat més enllà en consultar si ha d'acceptar la moneda que és actualment la desena moneda digital per capitalització de mercat i que puja un 0,4%, tot i a les caigudes generalitzades de la resta del mercat.

Sincerament, vull sentir la teva opinió, a través d'aquesta enquesta a Twitter. Al final de 2021, AMC acceptarà bitcoin, etherum, litecoin i bitcoin cash per als pagaments en línia. He sentit que molts al meu Twitter pensen que hauríem d'acceptar dogecoin també. Creus que AMC hauria d'explorar la possibilitat d'acceptar dogecoin?

L'enquesta d'Aron a Twitter va obtenir gairebé 10.000 respostes als 20 minuts de ser publicada, amb més del 70% a favor de la incorporació de la moneda digital inspirada en el popular meme d'un gos Shiba Inu.

AMC havia anunciat al passat agost, després de publicar els seus comptes trimestrals, que tenia pensat acceptar com a retribució bitcoins a partir de 2022. No obstant això, aquest mètode de pagament només estarà disponible a la compra d'entrades per internet.

Durant els últims mesos, diverses empreses han començat a acceptar les criptodivises, especialment el bitcoin, com a mitjà de pagament. Una d'elles havia estat Tesla, tot i que al poc temps el seu conseller delegat, Elon Musk, es va retractar d'aquesta decisió al·ludint al seu elevat consum d'energia. De la seva banda, Paypal permet adquirir criptodivises des de la seva aplicació, tot i que a l'hora de realitzar transaccions cal convertir-la en una divisa fiduciària.

Square, l'empresa de serveis de pagament del fundador de Twitter, Jack Dorsey, ha permès des de fa diversos mesos comprar i vendre bitcoin, així com fer transferències entre particulars, a través de la seva aplicació Cash App.

Noticias relacionadas

contador