precios criptomonedas 1024x767

No és or tot el que lluu pel que fa a les monedes digitals. Així ho creuen moltes empreses d'inversió tradicionals, que s'han traslladat a JP Morgan una visió força pessimista sobre els actius digitals. Segons confirma el banc nord-americà, només un 10% comercien amb 'criptos', mentre que un terç assegura que són "verí per a rates".

JP Morgan ha realitzat una enquesta entre aquestes empreses i les conclusions no deixen en bon lloc les criptodivises. Una cosa que passa, precisament, en un dels pitjors moments per al bitcoin, que aquest dimarts va arribar a perdre, per un moment, els 30.000 dòlars. Els actius digitals es troben a l'ull de l'huracà, i així queda de manifest en l'esmentat sondeig, del qual es fa ressò Reuters.

De les empreses que no inverteixen en actius digitals, el 80% no espera començar a fer-ho o negociar amb les 'criptos' a curt termini. No obstant això, en preguntar per les inversions personals, el 40% dels inversors diuen tenir posicions en monedes digitals. L'enquesta es va realitzar durant la conferència Macro, Quantitativa i de Derivats de JP Morgan, a la qual van assistir uns 3.000 inversors d'unes 1.500 institucions.

Així mateix, cal destacar que quatre cinquenes parts dels inversors esperen que els reguladors siguin més estrictes amb aquesta classe d'actius, mentre que un 95% creu que el frau al món de les monedes digitals és "més freqüent" del que es creu.

L'enquesta, que va ser publicada aquest dimarts, mostra que moltes empreses d'inversió pensen el mateix que Warren Buffett, que en el passat va arribar a referir-se a la reina de les monedes digitals, el bitcoin, com "verí per a rates al quadrat". Un terç dels participants en l'enquesta de JP Morgan està d'acord amb aquesta afirmació, i un altre 16% pensa que és una moda passatgera.

Sigui com sigui, sembla que el futur és incert per als actius digitals, tenint en compte la creixent repressió de la mineria i del comerç amb criptodivises per part de la Xina, i també el que ha dit la Comissió de Valors dels Estats Units, a la qual li agradaria veure més regulació al voltant de les 'criptos'.

Noticias relacionadas

contador