dl fidelity international emerging markets european trust special values financial services investing wealth management logo ftse 250
Sharecast graphic / Josh White

El gegant internacional de la inversió Fidelity planeja ampliar la seva oferta de fons cotitzats (ETF per les sigles en anglès) amb dos nous productes que aprofiten els mercats més candents de l'ecosistema de les 'criptos' i els criptovalors digitals.

La gestora ha llançat aquesta setmana el Fidelity Metaverse ETF (FMET) i el Fidelity Crypto Industry and Digital Payments ETF (FDIG), que van començar a cotitzar el 21 d'abril.

El fons Metaverse rastrejarà i invertirà en empreses de la Web3 que estan "construint l'estat futur d'Internet", segons Bloomberg. El fons FDIG no oferirà una exposició directa a la criptomoneda. Tot i això, invertirà en empreses que "donen suport a l'ecosistema d'actius digitals", incloent-hi les que participen en la mineria i el comerç de criptomonedes, la cadena de blocs i el processament de pagaments digitals.

"Continuem veient la demanda, en particular dels inversors joves, per a l'accés a les indústries de ràpid creixement a l'ecosistema digital, i aquests dos ETF temàtics ofereixen als inversors l'exposició en un vehicle d'inversió familiar", ha explicat Greg Friedman, cap de gestió i estratègia d'ETF de Fidelity.

Amb aquest moviment, Fidelity ha entrat en un mercat abarrotat, ja que ja hi ha més d'una dotzena d'ETF de renda variable relacionats amb les criptos que es comercialitzen. Empreses com BlackRock també estan creant equips per desenvolupar aquests fons temàtics per a una generació més jove d'inversors.

Noticias relacionadas

contador