regulación prohibición criptomonedas
Alberto Sánchez

Als Estats Units, tots els clients de Meta tenen actualment accés a les funcions d'intercanvi de criptovalors no fungibles (NFT) de l'empresa. La gran plataforma de xarxes socials Meta ha creat una funció de compartir NFT per a tots els usuaris de Facebook i Instagram als Estats Units, a més de donar-los la possibilitat de connectar les carteres cripto.

Fins i tot els creadors i col·leccionistes de 100 països poden tenir accés a aquesta funció.

Al maig, Meta va informar que provaria la funció de compartir NFT amb un reduït nombre de creadors i col·leccionistes als Estats Units. Actualment, la plataforma de xarxes ha fet públic de manera oficial la funcionalitat a tots els usuaris del país que feien servir Facebook i Instagram, ja que tenen la possibilitat de connectar les seves carteres digitals a les dues plataformes de mitjans socials.

Així mateix, els usuaris residents als EUA poden ara publicar de manera creuada els seus col·leccionables digitals a les dues grans plataformes de xarxes socials. Segons una entrada de bloc actualitzada el 29 de setembre, "Avui anunciem que tots els usuaris de Facebook i Instagram als EUA poden ara connectar les seves carteres i compartir els seus col·leccionables digitals. Això inclou la possibilitat que les persones publiquin de manera creuada els objectes de col·lecció digitals que tenen tant a Facebook com a Instagram. A més, tothom als 100 països on els col·leccionables digitals estan disponibles a Instagram ara pot accedir a la funció", informar Crypto Potato.

Com ja va informar amb antelació CryptoPotato a l'agost, Meta va estendre suport per a carteres com MetaMask, Coinbase Wallet, Rainbow i Dapper Wallet. La firma també és compatible amb les cadenes de blocs Ethereum, Flow i Polygon.

Noticias relacionadas

contador