bitcoins_630

Les balenes del bitcoin han accelerat l'acumulació de bitcoins durant les últimes setmanes enmig de la volatilitat del preu. Segons les últimes dades publicades per Santiment, una empresa de seguiment i anàlisi de cadena de blocs, les grans carteres amb més acumulació d'aquesta cripto han afegit aproximadament 90.000 unitats des del 5 d'abril.

Santiment defineix una 'balena' com una criptocartera amb més de 10.000 bitcoins. La companyia va esmentar que les balenes han començat a acumular en grans quantitats, particularment després del màxim històric del 14 d'abril. El valor total dels bitcoins acumulats recentment puja a uns 4.920 milions de dòlars.

La volatilitat dels preus ha accelerat les transaccions d'aquests comptes balena. Segons Whale Alert, un criptousuari desconegut va moure 7.175 bitcoins per un valor aproximat de 392 milions de dòlars el 29 d'abril. L'activitat de les balenes de bitcoins per sobre del bilió de dòlars de capitalització de mercat ha augmentat significativament. L'empresa d'anàlisi de monedes digitals, Glassnode, va informar a principis d'aquest mes sobre un salt en les transaccions de bitcoins per sobre del bilió de dòlars de capitalització de mercat.

La companyia va declarar que més d'1,9 milions de bitcoins es van moure per sobre del bilió de dòlars de capitalització de mercat, incloent-hi el moviment en algunes de les grans direccions de criptoactius.

A més, les direccions de la balena estan movent la major moneda digital del món en grans quantitats des dels principals intercanvis digitals a les criptocarteres. Recentment, Whale Alert va informar el moviment de 2.000 bitcoin des de la borsa de monedes digitals Coinbase a la criptocartera Xapo. El valor total de l'esmentada transacció puja a uns 110 milions de dòlars.

Noticias relacionadas

contador