elon musk s engage a ne plus tweeter pendant un certain temps 20210722120817

Enorme volatilitat en el token meme shiba inu (SHIB), després de la cauiguda del 20%, ja se n'ha recuperat un 15%, després que el fundador de Tesla, Elon Musk, confessés a Twitter no posseir-ne cap.

El retrocés es va produir després que SHIB superés el seu màxim històric anterior i marqués un màxim local de 0,000044 dòlars el 24 d'octubre, després d'una pujada de més del 500% des de principis d'octubre. Enmig de l'acció del preu alcista del token, l'usuari de Twitter "ShibaInuHodler" va preguntar a Musk quants SHIB tenia, al qual Musk va respondre: "Cap". Tots aquests esdeveniments han portat la capitalització total de mercat per sota dels 2,5 bilions, des d'on també es recupera.

Mentre que els venedors de SHIB ja havien intervingut per prendre guanys al màxim local de tots els temps del token, SHIB perdria ràpidament un 10% més per negociar per 0,000035 dòlars en aproximadament mitja hora després de la resposta de Musk. Des de llavors, SHIB ha oscil·lat entre 0,000035 i 0,00004 dòlars.

Les reaccions als comentaris de Musk per part dels inversors de Shib han estat variades, amb ShibaInuHodler suggerint que Musk hauria d'invertir en alguns tokens de shiba inu.

Altres van criticar ShibaInuHodler per involucrar Musk, amb "Shibalaskan" implorant que "plz deixi de molestar les celebritats quan la comunitat està bé sense aquest tipus de tonteries."

Noticias relacionadas

contador