nueva elon musk portada

Elon Musk ha pres partit en el debat que es porta a terme als EUA sobre la disposició d'impostos sobre les monedes digitals del projecte de llei d'infraestructures del Senat d'1 bilió de dòlars. I, mitjançant un apunt a Twitter ha instat els legisladors a no "triar guanyadors o perdedors en la tecnologia de les monedes digitals" en un tuit en què responia al conseller delegat de Coinbase, Brian Armstrong.

"No hi ha crisi que obligui a una legislació precipitada", va tuitejar el CEO de Tesla i criptoinfluencer després que Armstrong qualifiqués de "desastrosa" la més recent proposta d'esmena a la polèmica disposició fiscal.

Armstrong ha estat un dels més crítics amb la disposició fiscal. En una sèrie de 10 tweets, la segona en dos dies, va dirigir la seva ira en gran mesura a l'esmena Portman-Warner. "A última hora Mark Warner ha proposat una esmena que decidiria quines tecnologies fundacionals estan bé i quins no en cripto", va escriure Armstrong. "Això és desastrós".

L'esmena presentada a última hora d'dijous pels senadors Rob Portman (republicà d'Ohio), que va redactar la disposició fiscal original, i Mark Warner (demòcrata de Virgínia) pretenia suavitzar la disposició excloent-ne la mineria de prova de treball i les entitats involucrades en la venda de maquinari o programari que dona als individus el control de les claus privades dels actius digitals. S'espera que els legisladors votin dissabte el projecte de llei d'infraestructures d'1 bilió de dòlars.

Creu que el projecte de llei podria amenaçar el desenvolupament de les monedes digitals als Estats Units i portar la innovació en la indústria a altres països en carregar als miners, validadors, contractes intel·ligents, desenvolupadors de codi obert i altres amb "obligacions massives d'informació."

Aquests requisits requeririen que Coinbase i altres intercanvis "vigilin" les transaccions dels seus clients més a prop que les organitzacions de serveis financers tradicionals, va escriure Armstrong i va instar els lectors a demanar als seus representants que eliminin el llenguatge de vigilància.

El paquet d'infraestructures va fer un pas més diumenge en superar els últims obstacles de procediment al Senat. Això aplana el camí per a la votació final dimecres. El govern del president dels EUA, Joe Biden espera comptar amb el suport bipartidista al Senat per accelerar el procés. El paquet d'infraestructures encara ha de passar per la Cambra de Representants.

Noticias relacionadas

contador