ep el fundador de tesla elon musk
Natan Dvir - Archivo

El fundador de Tesla i conegut defensor de les 'criptos', Elon Musk, ha entrat de ple al debat que es desenvolupa a Twitter sobre la viabilitat del dogecoin, el token inspirat en el meme d'un gos, com a mitjà de pagament, arran de la consulta del CEO de la cadena de cinemes AMC, Adam Aron, sobre si han de acceptar-la en les vendes en línia d'entrades.

En qüestió, el controvertit empresari, conegut per ser un defensor d'aquesta 'altcoin', ha assenyalat que les tarifes de la dogecoin han de baixar perquè pugui usar-se per a les compres.

"És molt important que les tarifes de doge baixin perquè coses com la compra d'entrades de cinema siguin viables", va dir el director executiu de Tesla en un tuit, en aparent referència als plans d'AMC Entertainment Holdings Inc. d'acceptar la moneda digital inspirada en el popular meme d'un gos Shiba Inu.

Ja al maig, Musk havia dit que estava treballant amb els desenvolupadors del dogecoin per "millorar l'eficiència de les transaccions del sistema."

Billy Markus, un cocreador del dogecoin que ja no treballa en el projecte, va respondre al tuit de Musk d'acord, demanant als desenvolupadors que llancessin una actualització del programari.

Noticias relacionadas

contador