information-judiciaire-ouverte-apres-l-agression-de-kim-kardashian

Els inversors del mercat de les monedes digitals, molts d'ells milenials o de la generació Z, es fien més de celebrities i influencers a l'hora d'invertir en criptoactius que dels grans gurus de mercat, com podria ser Ray Dalio, segons una recent enquesta.

Segons el sondeig de Morning Consultant, recollit per CoinTelegraph, realitzat amb 2.200 adults nord-americans, el 45% dels enquestats que posseeixen monedes digitals van indicar que és probable que busquin exposició en un actiu digital, si està recolzat per una celebritat, en comparació amb només el 20% dels participants en general.

Gairebé el 20% de tots els enquestats i gairebé un terç dels propietaris de monedes digitals van dir que estaven al corrent d'un post publicat al compte d'Instagram de Kim Kardashian que promocionava el token ERC-20 Ethereum Max (Emax) a principis del juny. Un sorprenent 19% dels enquestats que van veure l'anunci d'Instagram van admetre haver invertit en Ethereum Max després, encara que només representen el 3,8% de la mostra total.

L'estudi també revela altres dades com ara tres quartes parts dels criptoinversors van indicar que era probable que invertissin per recomanació d'un familiar o amic, mentre que el 81% invertiria en resposta als consells d'un assessor financer.

Noticias relacionadas

contador