bitcoin portada divisas monedas

Més d'un 20% acumula la pujada del bitcoin des del començament de 2020. Menys de tres setmanes l'ha portat l'actiu criptogràfic per antonomàsia tornar a estar en boca de tots els inversors, mentre acaricia els 9.000 dòlars i posa els 10.000 a tir. Amb un objectiu de pujades que passa pels 11.000/11.500 dòlars, segons avisa José María Rodríguez, analista tècnic de Bolsamanía, la creació de Satoshi Nakamoto ha tingut la millor arrencada d'any des de 2012.

L'optimisme entre els inversors torna a ser la tònica, amb alces a la resta del mercat no vistes des que la moneda toqués màxims al juny de l'any passat, a prop dels 14.000 dòlars. Poc després es va embarcar en una tendència baixista de mig any que ara s'ha acabat, segons diuen els experts. Els volums també han crescut més d'un 160% i es nota en les monedes alternatives, que encadenen diverses sessions de guanys, cosa que eleva la capitalització total del mercat a més de 245.000 milions de dòlars.

Ara, amb el mercat de bitcoins i moneda digital enfocant a l'imminent esdeveniment de reducció a la meitat de la recompensa per bloc minat a la cadena de blocs, els inversors en moneda digital Cameron i Tyler Winklevoss, fundadors de Facebook, han advertit a la indústria financera tradicional que necessita començar a "acumular reserves de bitcoins".

"Si ja teniu or, comenceu a construir la vostra reserva de bitcoin", va dir Tyler Winklevoss, cofundador, amb el seu germà, de la plataforma de monedes digitals Gemini, durant una conferència. "Creiem que el bitcoin superarà l'or".

La reputació del bitcoin com or digital ha tornat a augmentar-se recentment després del seu ascens després de l'escalada de tensions entre els EUA i l'Iran a principis d'any, encara que molts experts no estan encara convençuts que el bitcoin encara hagi començat a actuar com l'anomenat actiu de refugi segur.

Noticias relacionadas

contador