bitcoincb11

El bitcoin retalla les seves voluminoses pèrdues dels dos últims dies, quan la més operada de les monedes digitals ha arribat a perdre un 20% del seu valor i a tocar mínims per sota dels 46.000 dòlars, en un moviment correctiu de 48 hores des que diumenge va tocar una fita per sobre dels 58.000 dòlars. Les compres han tornat a la creació de Satoshi Nakamoto després que hagi transcendit que Square, l'empresa del fundador de Twitter, Jack Dorsey, ha pres posicions en la moneda digital per valor de 170 milions de dòlars.

La reina de les criptos ha recuperat els 50.000 dòlars, animada per la confiança de l'empresa de pagaments en línia, que ha revelat la seva inversió en en el seu informe trimestral de resultats dimarts. Square va comprar uns 3.318 bitcoins a un preu mitjà de 51.236 dòlars, cosa que assenyala una notable confiança en el bitcoin mentre arribava a cotes rècord i convida a un renovat escepticisme sobre la seva estabilitat.

"Alineat amb el propòsit de la companyia, Square creu que la criptodivisa és un instrument d'empoderament econòmic, proporcionant una manera perquè els individus participin en un sistema monetari global i assegurin el seu propi futur financer", es llegeix en el comunicat de premsa de la companyia anunciant la compra. "La inversió és part del compromís continu de Square amb el bitcoin, i la companyia planeja avaluar la seva inversió agregada en bitcoin en relació amb les seves altres inversions de forma contínua".

Square va anunciar per primera vegada una important inversió en el bitcoin l'octubre de l'any passat, quan va comprar tokens per valor de 50 milions de dòlars en un moment en què un sol bitcoin costava poc més de 10.000 dòlars, però d'acord amb les recents caigudes i del preu actual al voltant dels 50.500 dòlars, el moviment corporatiu li ha sortit car a Dorsey. No obstant això, la majoria d'experts i analistes segueixen apostant perquè el ral·li de la 'cripto' segueixi fins als 100.000 dòlars, ja que "tècnicament, el que tenim és una simple fase de reacció/ajust proporcional de les pujades prèvies", explica José María Rodríguez , analista de Bolsamanía. No obstant això, els experts també avisen que aquesta fase pot no haver acabat.

El preu de bitcoin va començar a corregir el dilluns, després d'una sèrie de tuits del fundador de Tesla, Elon Musk, assenyalant que el preu estava massa car. Dimarts, va caure juntament amb les accions nord-americanes després de l'obertura dels mercats als EUA, en la major caiguda per a un període de dos dies des la caiguda del mercat impulsat pel coronavirus el març de 2020.

Noticias relacionadas

contador