bitcoinespiral

El preu de bitcoin podria caure a zero. És la nova previsió dels experts en el món criptogràfic que ha transcendit d'un debat amb noms de pes de la cadena de blocs i les monedes de xifrat en el fòrum de Davos.

Aquesta endevina predicció l'ha proferit Jeff Schumacher, fundador de BCG Digital Ventures, una de les fons d'inversió en actius digitals més reputades. "Crec que anirà a zero. Crec que és una gran tecnologia, però no crec que sigui una moneda. No es basa en res", ha afegit Schumacher.

Aquests comentaris no ajuden al preu de la creació de Satoshi Nakamoto, que no acaba de remuntar les agudes pèrdues de l'any horribilis per a les monedes digitals que va ser el 2018. Després de recuperar els 4.000 dòlars a inicis de gener, la més negociada de les monedes virtuals ha tornat al vermell i ha tocat els 3.000 dòlars, des d'on remunta cap als 3.500 dòlars.

Aquesta tendència baixista arriba després de mesos de caigudes durant els quals es van arribar a esborrar més de 500.000 milions de dòlars de capitalització del mercat dels actius criptogràfics, segons Coinmarketcap. Els operadors esperen catalitzadors que ajudin a aixecar els preus, mentre els experts coincideixen cada vegada més en assenyalar que el mercat, ara, espera a veure les aplicacions pràctiques de la cadena de blocs, la tecnologia subjacent en el bitcoin.

Entre els possibles usos, Glenn Hutchins, president de la North Island, va recordar la idea que el paper de bitcoin en el futur podria estar centrat en ser una reserva de valor. Durant el panell d'experts organitzat per la CNBC a Davos va dir Hutchins que "podria ser que la funció de bitcoin en el sistema sigui tornar el valor, mantenir-hi el seu valor mentre té tokens que tenen altres casos d'ús que no està utilitzant en aquest moment.”

El gerent general de ripple, Garlinghouse, va dir que espera una adopció més generalitzada de la cadena de blocs en uns cinc anys, mentre que Schumacher va dir que li falten tres anys.

Noticias relacionadas

contador