ethereum cripto

El Banc Europeu d'Inversions (BEI), el braç d'inversió i desenvolupament de la Unió Europea (UE), planeja llançar al mercat 100 milions d'euros en bons registrats a la xarxa ethereum. La notícia ha impulsat fortament l'ether, la criptodivisa d'aquesta cadena de blocs els desenvolupaments del qual són encara més prometedors que els del bitcoin i la seva cadena de blocs, segons els experts.

Segons un informe de Bloomberg, la primera venda de bons de cadena de blocs del BEI consistirà en 100 milions d'euros en bons a dos anys. El preu dels bons podria fer-se públic aquest dimecres.

La venda dels bons basats en ethereum està sent supervisada pels bancs d'inversió Goldman Sachs, Banc Santander i Société Générale. La notícia segueix un informe anterior de Bloomberg sobre la designació dels bancs el 13 d'abril.

Tant el Santander com Société Générale ja han emès bons a la cadena de blocs pública d'ethereum. Aquest últim va emetre el bo més gran, un bo cobert de 100 milions d'euros emès com un símbol valor que va rebre una qualificació de triple A per part de Moody's i Fitch.

La notícia ha donat suport a l'ether, en demostrar un cas d'ús institucional per a la xarxa ethereum, segons Danny Kim, de SFOX, en declaracions a Reuters, que ha afegit que els saldos de les plataformes de compravenda també estan disminuint afegint al cas alcista: "La quantitat d'ethereum que es troba en els intercanvis segueix baixant i ha estat la més baixa de l'any passat. Amb menys oferta disponible en els intercanvis, és menys probable que hi hagi una venda important".

Noticias relacionadas

contador