bitcoin 20220322162320

Pujades per al mercat de les criptomonedes, amb els seus dos criptovalors principals, el bitcoin i l'ethereum, a la part alta dels rangs de preus que han dibuixat aquesta setmana, en una clara consolidació de les fortes vendes d'inicis de maig i malgrat el rendiment de Wall Street, on aquest dijous es van produir més caigudes després de la sessió de dimecres, la més baixista des del 2020. La creació de Satoshi Nakamoto recupera els 30.000 dòlars, resistència que es considera clau a la forquilla de 28.000 a 32.000 dòlars, mentre que l'ethereum puja per sobre dels 2.000 dòlars.

  • 64.360,29$
  • 1,93%

La notícia que hi ha data per a l'esdeveniment conegut com la 'fusió' d'Ethereum, el moment en què aquesta cadena de blocs passarà a un model de prova de participació des de l'actual consens de prova de treball, ha animat les compres en el criptovalor. Els desenvolupadors han revelat que es produirà a l'agost.

Des d'un punt de vista tècnic i d'anàlisi de les dades de la cadena de blocs, l'indicador de força relativa (RSI) ha entrat en un període que històricament ha precedit els rendiments de les inversions a llarg termini. Rekt Capital mostra que quan l'RSI ha arribat a aquest nivell anteriorment i s'ha revertit, incloent-hi el gener del 2015, el desembre del 2018 i el març del 2020, ha marcat un fons per al mercat. La setmana passada ja vam explicar que l'expert de mercat Lark Davis indicava que estava sobrevenut, cosa que indica que l'oportunitat de compra hi és.

D'altra banda, Marcus Sotiriou, analista de GlobalBlock, explica les dades de la companyia d'anàlisi en cadena Glassnode mostren que el bitcoin s'està acostant a una regió que està per sota del cost mitjà de tots els titulars a la cadena de blocs. "Anteriorment, quan el bitcoin entrava a aquesta regió ha presentat quatre oportunitats de compra", explica. "Els dos indicadors suggereixen que els mercats de criptomonedes podrien estar a prop de tocar fons en aquest mercat baixista on ens trobem", afegeix l'expert.

En contrast, no falten els avisos d'analistes que creuen que l'actiu digital simplement està esperant per començar la següent sagnia. El popular crític del bitcoin, Peter Schiff, anomena això una clàssica trampa alcista per als inversors. En una de les seves recents publicacions a Twitter, Schiff esmenta: "He d'admetre que em sorprèn que el bitcoin hagi aguantat tan bé. Però no us poseu xulos #HODLers. El mercat mai dona als inversors tant de temps per comprar a les caigudes. És més probable que això sigui un parany alcista per atraure tants compradors com sigui possible abans del proper tram important a la baixa”.

I prossegueix: "L'augment dels preus dels #aliments i la benzina exercirà més pressió sobre els preus del bitcoin. Això és perquè els comestibles i les benzineres no canviaran el menjar o combustible per bitcoins. Així que si els #HODLers de bitcoin volen menjar i conduir aviat es veuran obligats a vendre les seves preuades 'tinences' per poder permetre-ho.” Això, fet i fet, significarà que el bitcoin podria desplomar-se fins i tot per sota dels 20.000 dòlars.

Noticias relacionadas

contador