ethereum cripto

És l'esdeveniment més esperat del mercat de les criptomonedes i l'esdeveniment que molts analistes preveuen que pugui oferir un impuls a aquests actius que els tregui del mercat baixista. La propera gran actualització de la xarxa Ethereum (ETH) es durà a terme a l'agost, segons el desenvolupador del nucli Preston Van Loon, que va fer la declaració en un panell de la conferència Permissionless, segons recullen diversos mitjans especialitzats.

"Pel que sabem, si tot va segons el previst, l'agost, simplement té sentit", va dir abans d'afegir: "Si no hem de moure la bomba de dificultat, fem-ho tan aviat com puguem".

La fusió és una actualització que marca una fita en la transició del mecanisme de consens de la xarxa Ethereum de la mineria proof-of-work (prova de treball) a la proof-of-stake (prova de participació). És un pas important, ja que reduirà el consum d'energia d'Ethereum en més d'un 99%, cosa que hauria de mantenir a ratlla els crítics, els responsables polítics i els ecologistes.

La bomba de dificultat és un mecanisme que augmenta el nivell de dificultat o la complexitat dels "trencaclosques" a l'algoritme de mineria de prova de treball. A mesura que els càlculs esdevenen més difícils, el resultat és un temps de bloqueig més llarg que l'estàndard i menors recompenses per als miners.

La fusió no reduirà les taxes de gas, però sí el consum d'energia de la cadena de blocs de la segona moneda digital per capitalització de mercat. El preu de l'ether, el criptovalor de la xarxa, rebota un 4% en 24 hores i es col·loca per damunt dels 2.000 dòlars.

contador