stablecoins

Un tribunal de Corea del Sud ha emès una ordre d'arrest contra Do Kwon, CEO de Terraform Labs i fundador de la xarxa Terra, el seu criptovalor Luna i la moneda estable UST, que va col·lapsar a principis d'aquest any i va desencadenar una devastadora venda de criptodivises a tot el món. Kwon ha manifestat les seves intencions de cooperar amb les forces de l'ordre.

Aquesta no seria l'única detenció ordenada pel tribunal, ja que també s'han emès ordres d'arrest per a cinc membres més de l'equip de Terra Labs, segons ha informat Bloomberg.

Així mateix, va ampliar la informació, afirmant que els sis es troben a Singapur, que no posseeix un tractat d'extradició mútua amb Corea del Sud.

La notícia surt a la llum dos mesos després que els fiscals registressin el domicili de Daniel Shin, un altre cofundador de Terraform Labs, la societat que va crear la xarxa Terra/Luna.

El sistema de moneda estable, que va ser creat per Kwon, es va esfondrar al maig, desencadenant pèrdues de 45.000 milions de dòlars i iniciant una cadena d'impagaments i fallides a l'incipient sector de les criptoinversions.

Noticias relacionadas

contador