cardano1

Amb 'La Fusió' d'Ethereum a l'esquena, el mercat de les criptomonedes es fixa ara en Cardano. Els desenvolupadors de la cadena de blocs ja han anunciat que la bifurcació dura Vasil tindrà lloc el 22 de setembre i el procés ja està en marxa. Tot i això, algunes millores relacionades amb la bifurcació dura no podrien entrar en funcionament fins al 27 de setembre. Això es deu a una sèrie de raons tècniques, va dir Charles Hoskinson, el cofundador de Cardano.

Aquestes notícies, unides al sentiment marcadament baixista de la criptocomunitat, que s'ha deixat portar per un ampli moviment de presa de beneficis, desfermat després de 'La Fusió', han portat l'ADA, el criptovalor de Cardano, a perdre el preu dels 0,44 dòlars i a ampliar les caigudes a un 15% durant els últims set dies.

Pel que fa a l'actualització de la bifurcació dura (hard fork) Vasil porta el nom del membre de la comunitat de Cardano, el difunt Vasil St Dabov. L'actualització clau portarà millores significatives utilitzant l'enfocament de combinador de bifurcació dura de Cardano.

L'actualització també millorarà la xarxa augmentant el rendiment, l'eficiència dels scripts i reduint la latència a la transmissió de blocs. L'equip de Cardano va dir que l'ecosistema s'està preparant amb les proves. Mentrestant, la setmana passada, algunes de les principals borses de criptomonedes mostraven un 55% de preparació per al hard fork. Els desenvolupadors, per tant, confien activar el hard fork en el moment esperat.

"Més del 98% dels blocs de la xarxa principal estan sent creats pel node Vasil (1.35.3). Les principals DApps de Cardano han confirmat que ho han provat i estan llestes", han dit.

Els desenvolupadors van dir que no hi hauria problemes per als titulars d'ADA a causa del hard fork. Però hi podria haver dificultats per retirar les tinences quan els intercanvis de criptomonedes passin per l'actualització. "Els titulars d'ADA que utilitzin intercanvis o carteres no es veuran afectats negativament pel hard fork de Vasil, i no haurien de tenir cap preocupació per les seves participacions. Tot i això, encara és possible que es produeixin certs retards o interrupcions del servei mentre els intercanvis se sotmeten a feines d'integració".

Noticias relacionadas

contador