bitcoincb100000

Mentre la major part dels inversors al mercat de les monedes digitals manté tota la seva atenció en l'actual ral·li del bitcoin, amb apostes fermes que arribarà al seu màxim històric durant les pròximes hores o dies i que, després, seguirà fins als 100.000 dòlars, altres miren més enllà, cap a la possible presa de beneficis que es deslligui després, per aventurar la mida de la correcció. En concret, el fons de cobertura Pantera Capital indica que la caiguda que li espera a la reina de les criptos pot ser menor del que suggereix el seu patró històric.

En un recent informe, la companyia indica que la tendència de mercat de la creació de Satoshi Nakamoto a desplomar-se en més d'un 80% després de registrar fortes pujades està pròxima a concloure. Segons ha indicat Dan Morehead, director executiu de la gestora, "ja hem tingut dos mercats baixistes del -83%, però crec que són cosa del nostre passat" i ha afegit que les correccions futures seran més "superficials".

Per exemple, entre 2013 i 2015 i 2017 i 2018, el bitcoin es va desplomar més del 80% després d'haver tocat sostre a prop dels 1.111 dòlars i 20.089 dòlars, respectivament. De la mateixa manera, la carrera alcista de la criptodivisa el 2019-20 i 2020-2021 va conduir a correccions massives de preus. No obstant això, la magnitud dels seus retrocessos posteriors va ser del -61% i -54%, respectivament.

"A mesura que el mercat es torna més ampli, més valuós i més institucional les oscil·lacions de preus es moderaran", ha declarat Morehead.

Noticias relacionadas

contador