bitcoin et or 20220404064715

El mercat de les criptomonedes es troba en un dia de la marmota sense aspecte de canvis quant a la cotització dels principals criptovalors. El bitcoin continua pressionant els 30.000 dòlars i els baixistes continuen impedint més guanys per a l'actiu digital per antonomàsia. El comportament de l'ether n'és un calc, mentre a les altcoins hi ha algunes oportunitats en el cardano, la solana o la polkadot, però poc més es pot dir d'un mercat que és "feble trist, copejat, ensangrentat, avorrit, dolorós i altres adjectius depriments", segons el parer de l'analista Lark Davis de Wealth Mastery.

  • 69.334,60$
  • 0,58%

"Cada mini ral·li troba una caiguda brusca i brutal", relata l'expert. "Les altcoins segueixen sagnant i el domini del bitcoin segueix augmentant", prossegueix, per afegir que "aquests temps als mercats destrossen absolutament els operadors".

"Comprar posicions a llarg termini, amitjanant els costos, segueix sent una cosa per a aquells que encara tenen diners. Però, majoritàriament, aquest és un d'aquells moments als mercats en què està bé no fer gaire cosa", opina aquest expert. "Les criptomonedes no van enlloc, i el sentiment es pot invertir ràpidament. Però fins que ho faci, s'espera que les coses segueixin sent força lentes", emfatitza.

Amb tot, explica Davis que "els diners segueixen fluint al mercat". Aquesta setmana s'han anunciat gairebé mil milions de finançament per part de Binance, Solana i altres. Els fluxos institucionals segueixen entrant al bitcoin. A16Z va recaptar uns quants milers de milions fa unes setmanes.

"La tasca més gran d'un inversor en aquest moment és simplement sobreviure en aquest mercat baixista, i si pot trobar algunes oportunitats al camí per fer una mica de diners, llavors, millor". Aquestes oportunitats es troben als cobraments d'NFT que segueixen fent diners amb les noves encunyacions, encara que menys que abans o les vendes de criptovalors encara poden fer diners, encara que la majoria s'han endarrerit. Tot i això, la seva opció és esperar que arribin temps millors: "Podeu relaxar-vos", conclou.

Noticias relacionadas

contador