ep representacion de bitcoin y ethereum
2GETHER

Bloomberg Intelligence ha reiterat les seves prediccions per a les dues principals monedes digitals, el bitcoin i el ethereum. L'estrateg sènior de matèries primeres de la divisió de Bloomberg, Mike McGlone, ha reafirmat les seves previsions de preu del bitcoin de 100.000 dòlars, veient els 5.000 dòlars per a l'ethereum com el camí de menor resistència. Espera que el mercat de monedes digitals prosperi en un "mercat alcista renovat".

Fent èmfasi que "els toros tenen el control", l'analista ha afirmat en l'edició de setembre de Bloomberg Crypto Outlook, publicada divendres, que "havent sobreviscut la correcció, els criptoactius [estan] ara preparats per prosperar" ja que "el mercat alcista s'ha reactivat".

"Després de suportar un retrocés dels preus punyent, veiem més probable que el mercat de monedes digitals reprengui la seva trajectòria ascendent en lloc de caure per sota dels mínims del segon trimestre", ha comentat.

"Els criptoactius semblen estar en un mercat alcista reviscut i refrescat amb el benefici a l'inici del segon sementre de l'any d'un fort descompte des dels màxims anteriors", ha explicat, afegint que, a causa de les projeccions que es preveuen per a tots dos actius, "les carteres que combinin or i bons semblen cada vegada més nues sense que s'incorporin a la barreja una mica de bitcoin i ethereum".

L'analista ha explicat també que "la disminució de l'oferta" està impulsant el preu de l'ethereum enmig d'"una creixent demanda i adopció", fent èmfasi sobre què l'ethereum és el principal denominador dels tokens no fungibles (NFT) "que estan guanyant tracció".

Així mateix, explica que "l'acceleració de la trajectòria descendent de la nova oferta d'ethereum, arran del canvi de protocol que va començar a cremar monedes a principis d'agost". McGlone aclareix que "per primera vegada, la taxa de canvi de 52 setmanes a la quantitat de noves monedes d'ethereum davant el total en circulació està en camí de caure per sota del 4%".

L'analista de Bloomberg Intelligence insisteix en l'anàlisi que la probabilitat que el bitcoin arribi als 100.000 dòlars és "molt elevada, especialment després de la retallada de l'oferta de l'any passat". I conclou: "Els anys posteriors al fenomen anomenat halving han vist la major apreciació, i una pujada de quatre vegades el preu el 2021 seria bastant poc per al cripto número u en comparació amb l'apreciació de 55 vegades el 2013 i de 15 vegades el 2017".

Noticias relacionadas

contador