general 3 criptodivisas

Amber Group, empresa de serveis financers de monedes digitals, ha recaptat 100 milions de dòlars durant la seva última ronda de finançament, mentre els inversors s'afanyen a donar suport a les empreses del sector.

La nova ronda de finançament valora l'empresa amb seu a Hong Kong en 1.000 milions de dòlars. El banc d'inversió China Renaissance ha liderat la ronda, amb la participació d'altres inversors d'alt nivell, com Tiger Global Management, amb seu a Nova York. També hi van participar els inversors existents, entre els quals es troba la branca de risc de Coinbase.

Aquest suport a Amber Group segueix a una onada d'activitat de finançament a la indústria de les monedes digitals.

Durant el segon trimestre del 2021, la inversió de capital de risc en criptodivises i empreses emergents de cadena de blocs va ascendir a 14.000 milions de dòlars, segons dades de PitchBook proporcionats a CNBC, comparat amb només 600 milions de dòlars durant el mateix període de l'any passat.

L'interès per les monedes digitals, en particular pel bitcoin, va augmentar aquest any a mesura que els inversors institucionals i les grans empreses es van llançar a l'aventura. El processador de pagaments Square i el fabricant de vehicles elèctrics Tesla es troben entre les empreses que van comprar bitcoin.

Noticias relacionadas

contador