bitcoin 20210520104052

El nombre de monedes criptogràfiques en poder dels fons tancats nord-americans i canadencs i dels fons cotitzats (ETF) canadencs i europeus va caure a 782.558 bitcoins (-6,31%) (amb un valor de 28.720 milions de dòlars) divendres, el més baix des del 25 de febrer, segons dades de ByteTree Asset Management. Un indici de l'ànim pessimista dels inversors, ja que les tinences de bitcoins pels fons són una mostra significativa i mesurable de la demanda.

Recull Coindesk que els capitals han disminuït en més de 15.000 bitcoins només durant els últims tres dies, des que dimecres, la Reserva Federal (Fed) va sorprendre els mercats amb un gir de timó, avançant la data de la seva pròxima pujada de tipus d'interès al 2023.

Des de llavors, la majoria dels actius, incloent-hi el bitcoin, s'han enfrontat a la pressió de les vendes, encara que la principal criptodivisa s'ha mantingut relativament resistent en comparació amb la majoria de les monedes fiduciàries i l'or. De fet, la més operada de les monedes digitals tracta aquest dilluns de reestructurar-se a l'alça després del nou enfonsament de diumenge, quan el bitcoin va perdre els 34.000 dòlars. La creació de Satoshi Nakamoto s'ha vist llastada per notícies sobre un major escrutini regulador a la Xina, les autoritats de la qual tanquen el forrellat als miners que s'assenten al país, mentre els gràfics apunten que el famós encreuament de la mort, un patró tècnic marcadament baixista, es va produir aquest divendres.

Les tinences dels fons van arribar a un màxim de 815.000 bitcoins a mitjans de maig, havent augmentat en més de 300.000 bitcoins des d'octubre. El pic de maig va coincidir amb la caiguda del bitcoin dels 58.000 dòlars als gairebé 30.000 dòlars.

Noticias relacionadas

contador