El banc britànic TSB es disposa a prohibir als seus més de 5 milions de clients la compra de criptodivises a causa de la preocupació pels índexs "excessivament alts" de frau a les plataformes de comerç, segons informacions de The Times.

Segons el diari, TSB està planejant bloquejar els seus 5,4 milions de clients, perquè no enviïn diners a plataformes de comerç com Binance o Kraken davant la preocupació que es permeti als estafadors crear carteres electròniques i robar els diners de la gent a causa dels inadequats controls de seguretat, recull Coindesk.

Explica el mitjà que Binance és un motiu d'especial preocupació per al banc, ja que a prop de dos terços de tots els fraus relacionats amb les monedes digitals estaven relacionats amb aquesta plataforma de compravenda de 'criptos'. Durant un període de 30 dies, 849 estalviadors de TSB van informar de la pèrdua de fons dels comptes de Binance, ha informat The Times.

Les informacions també assenyalen que el banc afirma que Binance "gairebé mai" respon a les acusacioxns de frau dels clients, afirmacions que tant Binance com Kraken havien negat, va dir The Times.

Noticias relacionadas

contador