precios criptomonedas 1024x767

La notícia que transcendia la setmana passada que l'Índia s'unirà a la Xina en la prohibició de les criptomonedes va espantar molts inversors locals en aquests actius, mentre va deixar els preus de les monedes digitals més o menys indiferents. Tot i això, ara s'ha conegut que la nova legislació de la tercera potència asiàtica no perseguirà un veto, sinó una regulació dels criptoactius.

Segons informa CoinTelegraph, els criptoinversors indis disposaran d'un termini determinat per declarar les tinences de criptomonedes i hauran de mantenir els seus actius en borses de criptomonedes regulades per l'autoritat financera del país.

Segons el mitjà de comunicació indi NDTV, la llei en què està treballant el país, conté suggeriments per regular les criptomonedes com a criptoactius, amb la Junta de Valors i Borsa de l'Índia (SEBI) supervisant les borses de criptos locals, cosa que suggereix que les carteres privades podrien ser prohibides. Va afegir que això és part d'un impuls del govern per prevenir el rentat de diners i el finançament del terrorisme.

Així mateix, el govern deixarà en suspens els seus plans per a una moneda digital central (CBDC) amb el Banc de la Reserva de l'Índia (RBI) mentre se centra en el sector de les criptomonedes. No permetrà que cap criptoactiu sigui reconegut com a moneda o moneda de curs legal, cosa que suggereix que el seu objectiu és proporcionar una clara distinció entre els dos.

Noticias relacionadas

contador