ep una sanitaria sostiene una dosis de la vacuna de pfizer contra el coronavirus antes de
Eduardo Parra - Europa Press
40.168,07
  • -594,66
  • -1,46%

Nova jornada de caigudes per al Nikkei, que acaba amb un altre declivi pròxim al 2% -dimarts va cedir també un 2%-, mentre el vermell s'imposa en la majoria de borses regionals, llastades per l'increment de casos de Covid en països com l'Índia que pesa sobre les perspectives econòmiques i el sentiment dels inversors.

Al Japó, el ínidice tecnològic ha caigut un 1,7%, mentre que l'índex Topix ha cedit un 2%. El Kospi de Corea de Sud ha cedit un 1,11%.

L'índex Hang Seng de Hong Kong ha caigut un 1,42%. Les accions de la Xina continental també han cotitzat en territori negatiu, ja que l'índex compost de Xangai ha baixat un 0,31% i el de Shenzhen, un 0,315%.

Les accions d'Austràlia també han baixat, ja que l'S&P/ASX 200 ha caigut un 1,3%. Les vendes al detall d'Austràlia van augmentar un 1,4% al març respecte al febrer, segons les dades preliminars publicades dimecres per l'Oficina d'Estadística del país. Aquesta xifra va superar les expectatives d'un sondeig de Reuters, que apuntaven a un augment de l'1%.

L'índex MSCI més ampli d'accions d'Àsia-Pacífic fora del Japó ha cotitzat un 0,94% a la baixa.

contador